Recent, Anastasia Fotachi a dat o petrecere cu ocazia logodnei sale. Aceasta a decis sa organizeze marele eveniment la piscina, unde au fost invitate cele mai bune prietene ale sale. Totul era bine, insa pana intr-un moment. Despre ce este vorba vezi in articolul de mai jos. 

Publicat:27.08.2022, 14:49

Cam pe la jumatatea sarbatoarei, Anastasia a publicat pe pagina sa o imagine cu mai multe pahare stricate si a scris: „Maine va povestesc ce s-a intamplat. Daca s-au stricat atatea pahare, la sigur voi fi fericita pentru toata viata!”, a glumit modelul.

A cucerit Muntele Alb impreuna cu Delia! Olga Tapordei a avut o companie de vis in timpul expeditiei sale: „Chiar a fost o zi deosebita” - FOTO/VIDEO

De fapt, Anastasia isi dorea o piramida din care curge sampania. Totul a inceput linistit si se parea ca merge dupa plan, insa, intr-un moment, paharele s-au spart si multe dintre ele au cazut jos. 

Anastasia le-a impartasit fanilor imaginea dupa care s-a ghidat. Insa sfarsitul ei a fost altul. „Ar fi trebuit sa fie o piramida din care curge sampania. Dar gheata uscata mi-a jucat festa”, a mentionat Anastasia Fotachi.

Vor fi din nou nasi! Diana Rimis si sotul sau au avut parte de o surpriza placuta si emotionanta: „Am fost binecuvantati cu inca o pereche de fini minunati” - FOTO/VIDEO

Cu toate acestea, tanara nu s-a intristat, ci a luat-o ca pe o gluma si sarbatoarea a continuat. 

Se pare ca acum, Anastasia cu siguranta va avea o amintire nastrusnica din aceasta zi. 

Anastasia Fotachi este una dintre cele mai urmarite tinere din Moldova si se lauda cu peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. A devenit cunoscuta dupa ce a castigat titlul de „Miss Bikini Moldova” in 2015.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram