Prezentatoarea stirilor ProTV a facut recent un anunt mare pe pagina sa de Instagram. Tatiana a publicat o imagine, prin care a impartasit tuturor vestea ca este insarcinata pentru a doua oara. 

Publicat:27.08.2022, 23:18

In imagine, Tatiana apare intr-o rochie de culoarea alba, cu broderii de tip traditional. Prezentatoarea zambeste si cel mai important, isi accentueaza burtica, care deja este destul de mare. 

A dat o petrecere de vis! Anastasia Fotachi a organizat un bachelorette party la piscina, alaturi de prietenele sale! Vezi primele imagini din cadrul evenimentului mult asteptat: „A fost exact cum mi-am dorit!” - FOTO/VIDEO

„50% incarcat”, a mentionat prezentatoarea in descrierea publicatiei sale. 

Tatiana a primit o multime de aprecieri si comentarii frumoase din partea prietenilor si a urmaritorilor sai. 

„Ce frumos! Felicitari”, „Wow! Ce noutate frumoasa!”, „Minunata!”, „Parca am un Deja-vu. Minunea care aduce pe lume minuni”, „Felicitari si sarcina usoara”, „Esti superba Taniusa , sarcina usoara”, au scris internautii. 

Pe 28 mai 2016, Tatiana Nastas s-a casatorit cu Augustin Nastas, iar din decembrie 2019 familia lor s-a marit cu inca un membru, micuta Diana. 

Socrii Stelei Botez si-au sarbatorit ziua de nastere! Interpreta a decis sa-i surprinda dis-de-dimineata cu o felicitare muzicala - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO: Instagram