Candidatul socialiștilor la funcția de președinte al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo, a ieșit cu primele declarații după închiderea secțiilor de vot. Acesta a mulțumit alegătorilor și a menționat că important este că fiecare cetățian și-a exprimat opțiunea de vot.

Publicat:20.10.2024, 20:47

„Indiferent de rezultatele acestui scrutin, contează că fiecare dintre voi a avut un cuvânt de spus. Vă mulțumesc pentru că ați ales să participați și ați demonstrat că Moldova este o țară vie și hotărâtă să își decidă viitorul”, a menționat Stoianoglo.

Astăzi, cetățenii Republicii Moldova au fost așteptați la urnele de vor pentru a alege președintele țării. Tot astăzi moldovenii au decis dacă susțin modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Atât alegerile cât și referendumul au depășit pragul de validare.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.