Dirijati de socialistul, Vlad Batrancea, care se afla in spatele presei, mai mullti presedinti de raion ai PSRM citeau de pe o foaie informatii, care au fost demonstrate ca sunt false, despre Maia Sandu.

Publicat:10.11.2020, 11:05

In timpul declaratiilor, Vlad Batrancea, statea in spatele presei si monitoriza declaratiile presedintilor de raion.

Presedintele raionului Ungheni, socialistul Ghenadie Mitriuc, si-a inceput discursul si a spus ca 70 de primarii au semnat declaratii de sustinere pentru Igor Dodon. Din nou, a mentionat ca Maia Sandu va inchide scoli, ceea ce nu este adevarat, potrivit candidatei PAS.

Rand pe rand au iesit si ceilalti presedinti de raioane cu acuzatii in adresa liderei PAS.

Totodata, Igor Dodon i-a dedicat un ziar intreg in care sunt notate o serie de speculatii. Printre acestea - ca Maia Sandu va inchide scoli si spitale, ca va sustine marsurile gay-ilor si nu va da pensii si salarii. 

Un astfel de ziar a fost impartit, ieri, trecatorilor la unul dintre corturile lui Igor Dodon din centrul capitalei. Aceleasi acuzatii au fost aduse de catre candidatul independent la 3 noiembrie, in cadrul unor declaratii de presa dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, in care a pierdut. Iar dupa asta, stopfals.md, a publicat date statistice si informatii oficiale care dezmint falsurile lui Igor Dodon.

Citeste si :  Brosuri in care sunt notate o serie de speculatii despre Maia Sandu - impartite trecatorilor la corturile de campanie ale lui Igor Dodon. Staful Maiei Sandu spune ca totul e noroi improscat de Dodon - VIDEO
Citeste si :  Maia Sandu a lichidat scolile, spitalele, primariile si a eliminat limba rusa in scoli - stopfals.md