Astazi, in cadrul Congresului formatiunii, Dinu Plingau a fost ales noul presedinte al Platformei DA.

Ultimul update: 08.05.2022, 12:55 Publicat:08.05.2022, 12:39

UPDATE  Dinu PLINGAU, PRESEDINTELE PLATFORMEI DA: „Va multumesc pentru votul acordat. Noi toti suntem parte a familiei platformei DA.”

UPDATE  Andrei NASTASE, FOSTUL LIDER AL PLATFORMEI DA: „Vreu sa va felicit pe fiecare in parte si pe toti noi. A fost o competitie de idei, ganduri si pareri. Felicitari, un mandat usor.”

UPDATE Dinu Plingau- ales noul presedinte al platformei DA

UPDATE  Inga GRIGORIU, MEMBRU PLAFTORMEI DA: „Este pregatita o odaie speciala unde veti avea sa va apropiati de 8 oameni care i-ati vazut jos la inregistrare, o sa luati buletinul de vot, votati in cadrul in cerculetul propus in buletinul de vot, cu pixul puteti sa faceti o bifa, asta insemnand ca v-ati exprimat votul pentru candidatul pe care dvs considerati ca va reprezenta in continuare platforma DA. Dupa ce ati votat, o sa vedeti urnele, puneti acolo buletinul dvs. Sa fie intr-un ceas bun”.

UPDATE  Alexandru SLUSARI, FOST DEPUTAT DA: „Va spun sincer, am mari emotii. Noi traim vremurile grele, dar de vremurile bune suntem foarte departe. Noi avem cel mai bun trecut. Deputatii nostri au fost cei mai calitativi. Va rog frumos, este foarte important sa trecem peste aceasta competitie fara ca cineva sa se simta predat. Indiferent cine nu ar castiga, sa propuna o echipa buna, unita si puternica. Doar asa este posibil de pastrat unitatea, de gasit limbaj comun si de oprit certurile. Cuvantul cheie al acestui Congres este unitate”.

UPDATE  Dinu PLINGAU, DEPUTAT DA: „Astazi, dupa parerea mea, se decide si soarta Republicii Moldova. Avem alegeri democratice si libere. Am spus de la inceputul acestei campanii ca nimeni nu trebuie sa fie concurent, noi cu totii suntem colegi si asa vom ramane. In spatele oricarei platforme se afla o echipa si munca acestei. Vom promova oameni si echipe profesioniste, vom investi in formarea politica, vom asigura transparenta, vom implica cat mai multi membrii, vom utiliza tehnologii moderne, vom asigura o comunicare libera, vom aduce oameni noi in partid, vom schimba din temelie strategia de comunicare. Totodata, trebuie sa spunem ce nu vom promova: nu vom tolera coruptia, nu vom tolera sub nici o forma prejudiciera intereselor publice, nu vom tolera ca interesul public sa nu fie pus in capul mesei. In acelasi timp, vom monitoriza activitatea Guvernarii. Sustinem categorig suveranitatea Ucrainei, vom promova ideea: cresterea demografica”. 

UPDATE  Stefan COJOCARU, PRESEDINTELE ORGANIZATIEI TINERET AL PLATFORMEI DA: „Ne-au acuzat ca suntem prea tineri, ca nu avem experienta. Dar dupa mine daca stii sa faci dintr-un singur ceas din viata ta si tinerete si batranete, apoi nu mai ai teama de nici una din ele. Am vazut in aceasta echipa posibilitatea sa pun in practica acele valori si principii pe care le-am mostenit de la parintii mei”.

UPDATE  Chiril MOTPAN, DEPUTAT DA:„Am reusit sa organizam acest forum cum este cel mai bine. Unitate - acesta sloganul nostru. Moldova, ca orice gospodarie, are nevoie de renovare. Elita politica are nevoie de o reimprospatare. Astazi, nu este vorba doar de alegerea unui presedinte. Baietii din generatia mea sunt baieti ai faptelor. Dvs decideti azi cine va face fata. O echipa puternica - o echipa unita”.