Fostul primar al municipiului Balti, Renato Usatii, anunta ca revine in politica, dupa o pauza de cativa ani. Acesta spune ca va merge in toata tara pentru a crea un partid puternic, insa nu stie inca daca va candida la urmatoarele alegeri. Declaratiile au fost facute in cadrul unei conferinte de presa. 

Ultimul update: 19.01.2023, 11:06 Publicat:19.01.2023, 11:05

„Daca nu vor fi luate decizii de urgenta si nu va fi creat Guvern anticriza pentru a salva Moldova, noi vom fi nevoiti sa ajungem la alegeri parlamentare anticipate. Eu sunt sigur ca vor avea loc inainte de alegerile locale din 2023. Noi nu putem sta la o parte cand in Moldova nu se realizeaza nimic. Noi astazi trebuie sa devenim un centru economic pentru a sprijini si cetatenii Moldovei si cei care sufera astazi in Ucraina din cauza razboiului. 

Asadar, dam restart Partidului Nostru la nivel national si merg in toata tara pentru a crea un partid puternic, sanatos, ca atunci cand vom veni la guvernare sa nu scrie despre noi pe facebook ce se scrie despre guvernarea de astazi”, a declarat Usatii. 

Intrebat de ce anume acum revine si daca motivul sunt alegerile locale din 2023, acesta spune ca nu putea sa iasa peste 2-3 luni sa critice guvernarea ca este un timp scurt ca sa spui ceva. 

„Trebuia sa dau minim un an guvernarii pentru a vedea schimbari”, mentioneaza el. 

Totodata, acesta a explicat ca in scurt timp va fi organizat un Congers al Partidului, unde se va decide cum va proceda „Partidul Nostru” la alegerile locale. 

„Noi vom avea candidat doar in localitatile unde voi vedea ca este un candidat demn care va face treaba”,  a spus Usatii, intrebat daca „Partidul Nostru” va avea candidati la alegerile locale din 2023. 

Intrebat daca va candida la Balti sau Chisinau la alegerile locale, acesta a spus ca acum nu poate sa spuna, dar cand va avea o decizie o va anunta. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.