Vladimir Voronin il acuza pe Vlad Plahotniuc ca i-a luat toate afacerile fiului sau. Liderul PCRM a declarat in cadrul emisiunii InPROfunzime ca Oleg Voronin a ajuns somer de cand la guvernare au venit democratii.

Publicat:13.12.2019, 13:20

Liderul PCRM spune ca fiul sau la moment nu are de lucru si traieste din "actiunile de la BNM." Mai in gluma, mai in serios, Voronin spune ca daca va ramane si fara aceste actiuni, fiul sau va trai din..."pensia tatalui".

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: "Oleg a fost inlaturat de la tot business-ul, pe timpurile cui - a lui Plahotniuc."

Lorena BOGZA: "E adevarat ca Plahotniuc pe timpuri i-ar fi luat niste afaceri?"

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: "I le-a luat toate, pana la urma. Toate pe care el inca fiind student la universitatea le-a inceput. Elabora niste preparate, ingrasaminte pentru flori de casa. Multe alte lucruri. L-a inlaturat de la tot."

Oleg Voronin este fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin. In perioada in care liderul PCRM a fost presedinte, fiul sau a avut foarte multe afaceri pe intreg teritoriul tarii, precum: farmaceutice, cu zahar, cu vinuri, metalurgice si bancare. La un moment dat a aparut si un banc pe seama lui, ca ”in tara numai Oleg Voronin lucreaza.”

In 2011 Oleg Voronin a intrat in randurile membrilor PCRM, formatiune condusa de tatal sau.

VEZI SI: Isi mai cauta Oleg Voronin de lucru? "da ce? e pensionar sau ce?". Vezi ce spune fostul presedinte Vladimir Voronin despre fiul sau - VIDEO