Judecatoria Chisinau a anulat decizia Consiliului pentru Prevenirea si Eliminarea Discriminarii si Asigurarea Egalitatii prin care Andrei Nastase era obligat sa scoata crucifixul pe care l-a instraurat in cladirea MAI si sa-si seara scuze publice pentru declaratiile facute in cadrul ceremoniei de inaugurare.

Publicat:01.08.2020, 12:13

Crucifixul a fost inaugurat la data de 16 septembrie 2019 in cladirea MAI. In acea perioada, Andrei Nastase era Ministrul de Interne.

Ulterior, la data de 13 Ianuarie 2020, Consiliul pentru Prevenirea si Eliminarea Discriminarii a inaintat o cerere prin care a cerut ca crucifixul sa fie scos, iar Andrei Nastase sa isi ceara scuze publice.

Citeste si :  Inconjurat de cei doi mitropoliti, ministrul de Interne a inaugurat un crucifix in cladirea MAI. Andrei Nastase: „Lasati-ma sa-mi traiesc cele mai frumoase clipe, poate, din cei 44 de ani ai mei, sa am alaturi doi mitropoliti” - VIDEO
Citeste si :  Andrei Nastase - sa scoata crucifixul instalat in MAI si sa vina cu scuze publice. Decizia luata de Consiliul pentru Eliminarea Discriminarii / DOC