Cei doi candidati care au acces in turul doi de scrutin pentru alegerea primarului municipiului Chisinau, socialistul Ion Ceban si candidatul blocului ACUM, Andrei Nastase, si-au prezentat, in cadrul ultimei runde de dezbateri la postul de televiziune ProTV Chisinau, solutiile pentru problema legata de panourile amplasate prin oras si problema parcarilor.

Publicat:31.10.2019, 21:47

Socialistul Ion Ceban sustine ca panourile nu pot fi eliminate in totalitate, ele sunt necesare, insa amplasarea lor trebuie sa fie reglementata.

Ion CEBAN, CANDIDAT PSRM: "Ceea ce tine de aspectul estetic aici trebuie sa fie o viziune exacta. Fara panouri nu am putea, ele nu trebuie sa fie in abundenta, in locurile in care nu incurca. lucrurile trebuie reglementate".

Iar referitor la parcarile neregulamentare, Andrei Nastase spune ca aceasta problema ar fi trebuit solutionata la nivelul primariei pana acum.

Andrei NASTASE, CANDIDAT ACUM: "E nevoie de efort comun intre autoritatile statului. Imi pare rau ca acest lucru pana acum nu s-a rezolvat la nivelul primariei.

"-Mereu s-a zis ca nu exista bani, are primarul vreo atributie?"

Ion CEBAN, CANDIDAT PSRM: "Nu avem o politie comunitara. Aici domnul Nastase triseaza, politia nu intervine. Politia comunitara exista mai in toate orasele. Domnule Nastase poate nu stiti atributiile MAI."

Ion Ceban si Andrei Nastase se vor duela in cel de-al doilea tur pentru alegerea primarului municipiului Chisinau, care va avea loc pe 3 noiembrie.