Democratul Grigore Repesciuc neaga acuzatiile care i se aduc de partidul Democratia Acasa, precum ca ar fi batut un consilier din Causeni.

Publicat:23.09.2019, 11:13

Contactat de PRO TV, Repesciuc a declarat ca el nu este implicat si ca are alte metode de a lupta cu concurentii sai.

„Despre cazul dat am aflat din mass-media. Cunosc persoana ca este din Causeni. La cazul dat nici nu cunosc nimic. Eu vreau ca politia sa clarifice cazul si sa ma informeze ce s-a intamplat, care banda si de unde s-a luat asa ceva. Nu am banda, sunt un deputat cinstit si curat. Sunt un candidat la functia de primar al orasului Causeni, dar nu prin metodele astea pot sa ma lupt cu concurentii mei. Eu am fapte, nu vorbe. Pozitiile astea murdare, batai, neajunsuri, credeti-ma ca nu este in stilul meu de aceea o sa se clarifice si cred ca o sa dea si replici la momentul de fata. Nu sunt implicat si metodele astea murdare pe mine tot nu ma aranjeaza.”, a declarat Grigore Repesciuc pentru PRO TV.

Se intampla dupa ce astazi dimineata Partidul Democratia Acasa a venit cu un comunicat in care a declarat ca un consilier de-al lor ar fi fost batut de oamenii lui Grigore Repesciuc, deputat din Partidul Democrat.

CITESTE SI: Partidul Democratia Acasa face apel catre ministrul de Interne si spune ca un consilier de-al lor a fost batut la Causeni: „A fost batut de catre banda lui Repesciuc deputat in parlamentul RM din partea PDM-ului” - FOTO