Dupa ce ministrul Justitiei, Sergiu Litvinenco, a spus ca discutiile care circula in spatiul public si care aparent ar fi de pe canalul sau de Telegram, sunt un fals ordinar, fostul viceprimar al capitalei, Fadei Nagacevschi, spune ca regreta ca discutiile private dintre el si Litvinenco au fost interceptate in mod ilegal si facute publice. Asta, dupa ce astazi, canalul ministrului de Telegram a fost spart, iar mai multe conversatii au fost facute publice.

Publicat:09.11.2022, 16:18

„Consider ca in spatele acestor interceptari stau grupuri criminale ce au acces la masurile operative de investigatie. Din cate cunosc asemenea utilaj pentru interceptarea discutiilor de pe reteaua telegram il detine doar MAI. Solicit organelor abilitate sa informeze, daca interceptarea discutiilor mele private a fost realizata conform legii”, a scris Nagacevschi pe facebook. 

Astazi, dupa ce contul de Telegram al Maiei Sandu, dar si a altor ministri a fost spart si publicat un mesaj in care se vorbeste despre coruptie in sistemul de Justitie din tara, a aparut si un site. Acolo, au fost facute publice mai multe mesaje dintre Sergiu Litvinenco si alte persoane din anturajul sau, cu care ar fi purtat mai multe discutii pe Telegram.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.