Igor Dodon, care a acuzat Guvernul de incompetenta, spune ca socialistii sunt gata sa preia sefia la cateva ministere. El a facut declaratia la postul de televiziune N4. Deputatii PSRM sustin ca urmeaza sa discute aceasta idee, iar cei din blocul ACUM afirma ca Dodon nu are de ce sa se implice in activitatea executivului.

Publicat:04.10.2019, 19:57

DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA: “Eu daca as vrea sa-i critic, eu ii critic asa ca ei nu se mai ridica de jos, le dau vreo doua torpede asa cum stiu eu si se termina lucrul foarte repede. Dar noi doar continuam sa sustinem aceasta majoritate parlamentara.” 

Dodon a mentionat ca doi-trei ministri ar trebui demisi din functie, nu a precizat insa despre cine ar fi vorba. 

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA: “Daca nu puteti sa faceti treaba veniti cu propuneri, dati alti ministri si nu obligatoriu cu Harvard, chestia asta este deja banc moldovenesc. Daca nu aveti oameni, spuneti, noi avem oameni.” 

Intrebati ce ministere ar functiona prost, socialistii au evitat sa raspunda, motivand ca nu au discutat despre fiecare, ci doar au facut concluzii generale. 

Alexandru Slusari de la Blocul ACUM spune ca o solicitare in acest sens din partea PSRM nu a vazut si l-a indemnat pe Igor Dodon sa-si vada de treburile sale. 

Mihai Popusoi a ironizat pe seama celor spuse de seful statului. 

Acum cateva saptamani, Igor Dodon a criticat activitatea ministerelor de la tribuna legislativului. Acesta a spus ca lipsesc locuri de munca, drumuri bune ori pensii mai mari.