Ion Ceban a inceput sirul promisiunilor. Socialistul si-a prezentat astazi programul si spotul electoral intr-un parc IT de unde a vorbit despre un Chisinau digitalizat. Drumuri bune, transport nou, economie competitiva - promite acesta in patru ani de mandat.

Publicat:20.09.2019, 21:29

Socialistul si-a instalat banerele si ecranul gigantic in sala unei companii IT, pe care a inchiriat-o pentru eveniment. Pentru inceput, acesta si-a prezentat spotul electoral la realizarea caruia au participat mai multe personalitati si despre care nu a dorit sa spuna cat a costat. 

Ion CEBAN, CANDIDAT PSRM: "A fost cu ajutorul echipei noastre, nu stiu."

Timp de patru ani, Ion Ceban promite sa schimbe radical capitala. Acesta spune ca va atrage investii si va mari bugetul local,iar autorizatiile se vor obtine cu doar un clik. Prima sa actiune cand va ajunge in fotoliu de edil va fi interzicerea constructiilor ilegale, spune acesta. 

Ion CEBAN, CANDIDAT PSRM: "O sa zic sau va opriti sau."

Pana acum in cursa pentru functia de primar al capitalei au fost inscrisi cinci candidati. Este vorba de socialistul Ion Ceban, Andrei Donica de la Miscarea Profesionistilor Speranta-Nadejda, Teodor Carnat de la Vointa Poporului, Valerii Klimenco, reprezentantul Partidului Sor si Valeriu Munteanu de la Uniunea Salvati Basarabia.