Maia Sandu s-a intalnit, astazi, cu primarii si consilierii raionali ai Partidului Actiune si Solidaritate. Fostul premier si-a asigurat colegii ca vor continua sa munceasca in partenieriat cu Romania si UE.

Publicat:16.11.2019, 17:33

MAIA SANDU, FOSTUL PREMIER AL RM: "Astazi la Chisinau am avut o intalnire cu primarii si consilierii raionali ai Partidului Actiune si Solidaritate - oameni multi, frumosi si cinstiti, gata sa lucreze cu daruire pentru cei care le-au acordat toata increderea lor. I-am asigurat ca vom continua sa muncim cot la cot, vom implementa proiecte si vom crea parteneriate cu Romania si Uniunea Europeana pentru satele si orasele Moldovei.

Trecem cu totii printr-o provocare deloc usoara in aceasta perioada. Dar orice provocare poate fi transformata intr-o oportunitate, daca ne suflecam manecile si ne apucam de lucru, daca incepem sa construim retele puternice, sa impartasim din experienta acumulata si sa actionam in continuare, asa cum am facut-o mereu, in interesul oamenilor"



VEZI SI: Momentul in care cabinetul de ministri si deputatii blocului ACUM ies din cladirea parlamentului, in frunte cu Maia Sandu, la cateva minute dupa ce guvernul a fost demis. Cum au reactionat manifestantii veniti la protest - VIDEO