Dupa ce guvernul Sandu a cazut in urma unei motiuni de cenzura votate in parlament de socialisti si democrati, Olesea Stamate a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Publicat:15.11.2019, 15:03

„Au fost 5 luni super intense. Este greu de descris in cuvinte cat de intense au fost. La fel au fost foarte interesante si cu multe provocari. Am mai gresit, nu am reusit sa facem tot ce ne-am propus, pe alocuri, insa am si realizat multe lucruri frumoase.

Nu am fi facut nimic fara echipe excelente.

Am avut onoarea si marea placere sa lucrez cu voi, echipa guvernamentala si echipa ministerului justitiei.

Va multumesc pentru sustinerea pe care mi-ati aratat-o din prima zi, pentru impartasirea experientei si daruirea cu care va indepliniti sarcinile in fiecare zi!

Sper ca drumurile noastre se vor reintilni, intr-un viitor mai apropiat decit am putea crede.”, a scris Olesea Stamate pe pagina sa de Facebook.


Guvernul Sandu a fost demis acum trei zile, cu votul comun al democratilor si socialistilor. S-a intamplat dupa ce cabinetul de ministri si-a asumat raspunderea pentru modificarea legii procuraturii, astfel ca prim-ministrul sa propuna cateva candidaturi, iar PSRM a inaintat o motiune de cenzura.