Intrebat ce crede despre dubla identitate a lui Vlad Plahotniuc, Pavel Filip a declarat ca sunt responsabili care trebuie sa-si duca lucrurile pana la capat si sa faca lumina in aceasta situatie. Liderul PD a mai spus, in cadrul emisiunii InPROfunzime, ca trebuie de vazut care sunt motivele fostului lider PD de a avea dubla identitate.

Publicat:28.11.2019, 23:01

Lorena BOGZA: "Cum vedeti aceasta situatie ca Vlad Plahotniuc si Serghei Iaralov au o identitate dubla?"

Pavel FILIP, LIDER PD: "Procuratura generala, cei care sunt responsabili, trebuie sa-si duca lucrurile pana la capat si sa faca lumina."

"-Cum vi se pare ca un om face asa ceva?"

Pavel FILIP, LIDER PD: "Trebuie sa vedem daca exista aceasta identitate si sa vedem care au fost motivele pentru asta. Nu vreau sa vorbesc despre lucrurile pe care nu le cunosc."

Presedintele Comisiei parlamentare securitate nationala, aparare si ordine publica, Chiril Motpan, a spus in cadrul unui briefing de presa ca fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, detine dubla identitate in Republica Moldova. El afirma ca fostul lider democrat ar avea documente cu imaginea lui, dar cu alte nume, prenume, data nasterii, resedinta. Potrivit lui Chiril Motpan, documentul ar fi fost obtinut cand in functia de director al Agentiei Servicii Publice era Serghei Railean, care ar fi finul de cununie al actualului presedinte al PDM, Pavel Filip.