Platforma DA este gata sa inainteze propriul candidat pentru prezidentialele din 2020 sau sa sustina un concurent de dreapta din afara partidului. Andrei Nastase insa refuza sa dea vreun nume. Nici macar despre circumscriptia Hancesti nu a vrut sa spuna mai multe, acolo unde se vor desfasura parlamentare anticipate. Astazi, la Consiliul Politic National al PPDA el a numit rezultatele sondajul IMAS, care ii acorda Platformei o rata mica de popularitate, drept o manipulare.

Publicat:22.12.2019, 18:39

Andrei NASTASE, LIDER PPDA: “Pentru alegerile prezidențiale planificate în 2020, Platforma Demnitate și Adevăr are și poate înainta propriul candidat, fiind gata, în contextul creării unui front comun larg proeuropean și național, obiectiv promovat de Platforma DA încă de la apariția sa, să susțină un candidat comun nepartinic.”

Nastase nu da nume și nici nu vrea sa răspundă dacă e vorba de persoana sa atunci cand se refera la candidatul PPDA pentru prezidentiale. La fel ar sta situația și în circumscriptia Hancesti, acolo unde se vor organiza alegeri anticipate, după ce democratul Alexandru Botnari a lasat fotoliul de deputat pentru cel de edil.

Andrei NASTASE, LIDER PPDA: “Ne-am fi dorit ca si la Hancesti sa ne exprimam la fel. Suntem dispusi ca alaturi de alte forte politice si civice din tara sa inaintam un candidat care sa acceada in Parlamentul RM.”

Ultimul sondaj de opinie arata ca PPDA nu are vreo sansa de a accede in Parlament daca s-ar organiza un scrutin. Este o manipulare, crede liderul formatiunii, mai ieri deputat si viceprim-ministru, iar astazi consilier municipal.

Andrei NASTASE, LIDER PPDA: “Este parte a unei campanii de influentare a opiniei publice, iar noi ne-am obisnuit si tinem la adevaratele sondaje – alegerile.”

Astazi, la incheierea sedintei Consiliului National Politic, membrii formatiunii spun ca isi propun reconstructia politica a partidului. Pana atunci, de sarbatori...

Andrei NASTASE, LIDER PPDA: “Mi-as dori sa fiu alaturi de mama si copii mei. Asa ne-a fost dat sa sarbatorim si vechi si nou. Suntem inzestrati de multe sarbatori.”