„Este o veste buna pentru mine”, asta a fost reactia deputatului PAS, Andrian Belii dupa ce a aflat ca i-a fost interzisa intrarea in Federatia Rusa. Contactat de PRO TV, acesta a mai spus ca se simte onorat sa se afle pe lista oamenilor sanctionati. 

Publicat:21.11.2023, 11:15

Adrian BELII, DEPUTAT PAS: „Consider asta un membership foarte onorabil sa fac parte din lista oamenilor sanctionati de Federatia Rusa intr-un fel anume, deoarece astia sunt oamenii care opteaza pentru pace, pentru dezvoltare, pentru Uniunea Europeana, contra minciunii, contra agresiunii. Este o veste buna pentru mine. Am fost felicitat ieri de prieteni, de rude.”

Ieri, Rusia a interzis intrarea in tara a 11 deputati moldoveni. Este vorba despre deputatii PAS, Adrian Belii, Viorel Barda, Vitalie Gavrouc, Larisa Voloh, Maria Gonta, Liliana Grosu, Mihail Leahu, Natalia Davidovici, Alina Dandara, Dorian Istratii, Mariana Cusnir.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.