Cu discursuri un covor rosu si, pe alocuri, cu probleme tehnice, PSRM s-a lansat astazi in alegeri. Reprezentantii partidului au organizat un eveniment la Palatul Republicii, unde si-au prezentat canditatii pentru primarii si consilii. Nu au lipsit promisiunile si criticile la adresa guvernarii.

Publicat:19.09.2023, 16:18

„Evenimentul solemn de lansare in campania electorala a echipei Partidului Socialistilor din Republica Moldova in campania alegerilor locale generale 2023.”

Evenimentul socialistilor a avut loc la Palatul Republicii si a fost deschis prin intonarea imnului de stat.

A urmat discursul secretarului executiv al PSRM, care a fost plin de acuzatii la adresa guvernarii.

Igor DODON, SECRETARUL EXECUTIV AL PSRM:„Asa haos si asa „bardac” in Republica Moldova nu a mai fost, in toate domeniile. In toate domeniile situatiile s-au inrautatit. Sarcina noastra este sa salvam Republica Modlova si nu este arta forta. Noi nu avem alta partrie, patria noastra este Republica Moldova.” 

La un moment dat, lui Dodon i s-a oprit microfonul pentru cateva secunde, asa ca si de aceasta data a dat vina pe sefa statului.

„Maia Sandu a stins deja microfonul. Se aude? SIS, salut!”

Solicitat pentru o reactie, purtatorul de cuvant al partidului de guvernamant a comentat scurt declaratiile lui Dodon, spunand ca PAS si Maia Sandu vor duce Moldova in UE pana in 2030, in randul tarilor libere.

ADRIANA VLAS, PURTATORUL DE CUVANT AL PAS: „PAS si Maia Sandu vor duce Moldova in UE pana in 2030, in randul tarilor libere unde este pace si bunastare.”

Dupa Dodon, care a anuntat ca va candida la functia de consilier in capitala, in scena au urcat si alti candidati ai PSRM din diferite localitati. Cu totii au facut mai multe promisiuni, iar evenimentul s-a incheiat cu o declaratie a formatiunii in legatura cu scrutinul local din 5 noiembrie.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.