Deputatul PAS, Dorian Istratii, a venit cu o reactie, dupa ce i s-a interzis intrarea in Federatia Rusa de catre autoritatile de la Moscova. Parlamentarul a declarat pentru PRO TV ca prin acest gest, Moscova da de inteles ca „autoritatile de la Chisinau sunt pe calea cea dreapta”. 

Ultimul update: 21.11.2023, 11:29 Publicat:21.11.2023, 11:16

„Cand un stat terorist te pune in lista lor de interdictie a accesului inseamna ca suntem pe calea cea dreapta. Vom continua sa imbunatatim legislatia pentru a proteja tara noastra de atacul hibrid al Kremlinului”, a mai spus Istratii. 

Ieri, Rusia a interzis intrarea in tara a 11 deputati moldoveni. Acestia sunt: Adrian Belii, Viorel Barda, Vitalie Gavrouc, Larisa Voloh, Maria Gonta, Liliana Grosu, Mihail Leahu, Natalia Davidovici, Alina Dandara, Dorian Istratii, Mariana Cusnir.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.