Renato Usatii critica decizia celor din Blocul ACUM de a majora numarul de sectii pentru circumscriptia 50 (Europa Vest) de la 83 la 85. Despre acest lucru, Usatii a scris intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Publicat:13.09.2019, 19:54

Renato USATII, LIDER PN: "Memoria scurta a celor din ACUM. Tovarasii de la ACUM au ajuns la guvernare si si-au pierdut memoria. Prea repede au uitat cum e sa stai in opozitie si sa ceri mai multe sectii de votare in strainatate. Decizia de astazi a Guvernului de a majora numarul de sectii pentru circumscriptia 50 (Europa Vest) de la 83 la 85 este o bataie de joc fata de cetatenii care i-au sustinut cand erau in opozitie si cand cereau mai multe sectii de votare pentru cetatenii din diaspora.

Actualii membri ai Cabinetului de Ministri au uitat ca, inclusiv gratie moldovenilor din Diaspora, care i-au votat, au ajuns in jilturile guvernamentale. Cu ce-i rasplateste ACUM pe moldovenii de peste hotare? Raspunsul este pe fata – cu diminuarea rolului acestora in procesele electorale.

Cam asa stau lucrurile si in ceea ce priveste dezoligarhizarea, ancheta fraudei miliardului, pedepsirea celor vinovati si alte promisiuni cu care au cumparat alegatorii in campania electorala."