Si deputatul PAS, Alina Dandara, sustine ca Rusia este un stat agresor. Declaratia a fost facuta, dupa ce Rusia a interzis intrarea in tara a 11 deputati moldoveni, printre care se numara si ea. 

Publicat:21.11.2023, 11:37

„Parerea mea referitor la aceasta noutate este la fel si ca pana la: Rusia este un stat agresor. Avem de aproape 2 ani un razboi in Ucraina unde mii de vieti au fost curmate. Avem si un razboi hibrid in Republica Moldova, ca tentativa de distorsionare a viitorului nostru european. Noi vrem pace, siguranta, dar si oportunitati de dezvoltare pentru cetatenii din Moldova si Ucraina - un lucru pe care il sustin cu fermitate”, a declarat parlamentarul pentru PRO TV. 

Ieri, Rusia a interzis intrarea in tara a 11 deputati moldoveni. Acestia sunt: Adrian Belii, Viorel Barda, Vitalie Gavrouc, Larisa Voloh, Maria Gonta, Liliana Grosu, Mihail Leahu, Natalia Davidovici, Alina Dandara, Dorian Istratii, Mariana Cusnir.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.