Inca o sedinta in dosarul in care Igor Dodon, sotia acestuia si un medic de familie sunt banuiti ca au prezentat un certificat medical fals in instata, a fost intrerupta. De data aceasta, avocatii lui Dodon au cerut sa fie audiati procurorul de caz si judecatorii de la Curtea Suprema de Justitie. 

Publicat:19.09.2023, 18:30

Vitalie CODREANU, PROCURORUL DE CAZ:„Astazi am examinat lista probelor, in special partea apararii, care au solicitat sa fie audiati in calitate de martori magistratii CSJ si noi acuzatorii in acea cauza penala. Eu am obiectat si am prezentat articolul care prevede imposibilitatea audierii judecatorilor si procurorilor intr-o cauza penala.”

Pe marginea acestei solicitari, magistratii de la judecatoria Buiucani urmeaza sa se expuna la urmatoarea sedinta. Nu am reusit astazi sa discutam cu Igor Dodon si nici cu avocatii acestuia. Dosarul a fost deschis in luna februarie, dupa ce procurorii au anuntat ca certificatul prin care Dodon si-a cerut permisiunea de a merge la un tratament in Romania cu fiul sau, ar fi fost fals. Fostul presedinte, vizat in alte dosare, neaga acuzatiile.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.