Sesizarea PAS prin care solicita declararea nulitatii alegerilor desfasurate la Orhei a fost respinsa ca fiind neintemeiata de catre Consiliul Electoral al Circumscriptiei Electorale din Orhei.

Publicat:13.11.2023, 15:25

Consiliul Electoral al Circumscriptiei Electorale din Orhei a examinat astazi cererea depusa de membrii PAS prin care solicita declararea nulitatii alegerilor desfasurate la Orhei.

Asta, dupa ce la data de 7 noiembrie, Partidul Actiune si Solidaritate a depus contestatia privind rezultatele alegerilor pentru functia de primar al municipiului Orhei. Despre asta a anuntat pe facebook candidatul PAS, Sergiu Stanciu, unde a publicat si documentul transmis catre Consiliul Electoral al Circumscriptiei Electorale din Orhei.

In urma alegerilor din 5 noiembrie, candidatul din partea lui Sor ocupa fotoliul de primar in municipiului Orhei, iar consiliul raional l-a obtinut PAS, avand cel mai mare numar de voturi. Candidata din partea Partidului Forta de Alternativa si Salvare a Moldovei, Tatiana Cociu, a castigat din primul tur alegerile pentru primaria municipiului Orhei. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.