Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeana, Cristina Gherasimov, se afla intr-o vizita de lucru la Bucuresti. Acolo, s-a intalnit cu ministrul Afacerilor Externe al Romaniei, Luminita Odobescu, cu care a discutat despre urmatorii pasi in parcursul european al Republicii Moldova si despre rezultatele recentei vizite la Bruxelles.

Publicat:13.02.2024, 14:45

„Au fost analizate modalitatile prin care tara noastra poate prelua si aplica in practica exemple concrete din experienta Romaniei in procesul de aderare. In acest sens, oficialii au convenit sa intensifice cooperarea dintre Biroul pentru Integrare Europeana si Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei, dar si alte institutii relevante in acest proces”, se arata intr-un comunicat emis de Guvern.

Totodata, Gherasimov a multumit Romaniei pentru suportul acordat tarii noastre.

„Fara indoiala, Romania este principalul nostru sustinator in procesul de aderare la UE si ne bucuram sa avem alaturi un prieten si partener de incredere. Relatiile noastre sunt mai puternice ca niciodata si vom continua sa le aprofundam in spiritul parteneriatului nostru strategic si a comunitatii de limba, cultura si istorie”, a declarat viceprim-ministrul.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.