Primarul de Balti, Renato Usatai, saluta decizia Maiei Sandu de a-si crea partid, dar ii sugereaza, mai in gluma, mai in serios, si o alta solutie pentru a ajunge la guvernare. Usatai afirma ca Maia Sandu este ambitioasa, dar s-a aratat deranjat ca aceasta a facut declaratii nu tocmai pozitive despre el.

Ultimul update: 27.12.2015, 16:19 Publicat:26.12.2015, 18:49

"Iaca mireasa la noi isi face de cap, cel putin din declaratiile ca iaca Usatii nu-i prea serios, si ca partid. Maia Sandu trebuie inca sa manance maliga, impreuna cu alti politicieni, ca sa ajunga la ratingul pe care-l am eu. Daca facem o nunta cu Maia Sandu si devin eu presedinte si ea prim-ministru, uzurpam puterea pentru urmatorii 40 de ani. Maia Sandu daca vrea sa ramana doar un politician, inseamna ca lasa sa umble cu declaratii de genul ca Usatii nu-i bun", a spus Usatii.

Datele ultimului sondaj Barometrul Opinei Publice arata ca daca oamenii ar putea vota premierul si presedintele, atunci cele mai multe voturi le-ar da pentru Maia Sandu la functia de prim-ministru si pentru Renato Usatii la functia de presedinte. Primarul de la Balti sustine ca fostul ministru al Educatiei este o persoana ambitioasa si ii sugereaza, in gluma, o alta solutie pentru a ajunge la guvernare. 

"In pas cu Maia Sandu". Ex-ministrul Educatiei lanseaza o miscare pentru crearea unui nou partid politic: "Sunt convinsa ca se poate" - VIDEO