Vlad Filat spune ca va prezenta toate probele procurorilor germani despre modul in care a inteles avocatul Igor Popa sa-l reprezinte. Declaratiile vin ca o reactie, dupa ce ieri fostul aparator al lui Vlad Filat a anuntat ca a depus o plangere penala la Procuratura din orasul Frankfurt am Main, Germania, pe numele fostului premier, in urma declaratiilor "mincinoase facute de acesta in spatiul public".

Publicat:14.02.2020, 13:55

Vlad FILAT, FOSTUL PREMIER AL RM: "In legatura cu ”plangerea” depusa de fostul ”avocat”, in Germania, precizez urmatoarele:

Sa dea Domnul, dar nu cred. Abia astept sa am oportunitatea sa prezint probele procurorilor germani despre modul in care a inteles asa numitul avocat Igor Popa sa ma reprezinte.

Ce tine de actiunile mele vizavi de el, nu in Germania, nu la Cahul, nu in alta parte, dar la Chisinau urmeaza sa informez ulterior".

CITESTE SI: Plangere penala la procuratura din Frankfurt pe numele lui Vlad Filat. Declaratiile fostului avocat al premierului: "Regretam ca fiind eliberat conditionat a savarsit o infractiune care poate atrage raspunderea penala in Germania"