Un alt caz revoltator a avut loc intr-o localitate din raionul Rezina. O femeie in varsta de 27 de ani si-a indemnat copilul de trei ani sa-si puna capat zilelor. Imaginile pe care le-a filmat chiar ea au fost trimise unei rude aflata peste hotare. Acum copilul este in siguranta la cineva din apropiati, iar femeia a fost supusa unui control medical. Va atentionam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Publicat:08.09.2019, 20:49

In imaginile ajunse pe o retea de socializare, filmate de mama, este clar ca aceasta il indeamna sa recurga la un asemenea gest. Baietelul, insa, refuza, spunand ca se teme. Oamenii legii spun ca totul s-a intamplat ieri dupa ce femeia s-ar fi certat cu o ruda.

Irina BURDUJAN, OFITERUL DE PRESA AL INSPECTORATULUI DE POLITIE REZINA: „Din spusele mamei, au stat la masa si s-au certat ulterior. Mama a recurs la acest gest. S-a certat cu cumnata ei si fiind intr-o stare emotionala instabila a recurs la acest gest.”

Politia spune ca, imediat ce au fost alertati, au luat copilul si l-au dus la cineva din rudele femeii unde se afla in siguranta. 

Ministrul santatii, Ala Nemerenco a scris pe pagina sa de facebook ca maine se va intruni comisia pentru protectia copilului aflat in dificultate care va decide ce masuri se vor intreprinde in acest caz.