S-au saturat sa auda tipete la miez de noapte si sa stea cu frica in san atunci cand isi trimit copii la joaca. Locuitorii unui bloc de pe strada Albisoara din capitala se plang ca langa casa lor, pe un teren lasat in paragina, si-au gasit adapost mai multi oamenii ai strazii. Oamenii dau vina pe autoritati si spun ca chiar daca s-au adresat in repetate randuri, problema a ramas nerezolvata.

Publicat:10.11.2019, 19:30

Catalin GORIA, REPORTER PRO TV: „Accesul pe acest teren lasat in paragina este foarte simplu incat aceasta placa de beton a cazut la pamant, iar restul risca sa se prbuseasca. Aici cresc copaci care au peste 2 metri, iar in jur sunt tot felul de deseuri.”

Langa placile de beton care se sprijina de copaci oamenii strazii si-au facut adapost.

Catalin GORIA, REPORTER PRO TV: „Aici este casuta construita de boschetari, jos este o saltea, iar pe saltea sunt mai multe albituri. Aici vedem ramasitele unui rug, iar in jur obiecte imprastiate.”

„In ultimul timp, in fiecare seara, dupa acest gard fac focul, rug mare ca tocamai fumul se ridica in toate apartamentele.”

Afanasie si Valentina Turcan sustin ca de 37 de ani locuiesc acolo, dar asa mizerie nu au vazut niciodata.

Afanasie TURCAN: „E strasnic, aici ca la hotel, aduc infectie. Nimeni nu are nevoie, numai la alegeri vin si gata.”

Valentina TURCAN: „Fac galagie, bautura, murdarie, scot de la gunoi produse si imprastie peste tot, da locul acesta are stapan, daca ar fi ingradit nu ar intra nimeni. Politia nu vine la noi, aici sunt si multi narcomani.”  

Iar Valentina, care are 2 copii mici, spune ca ii este frica sa-si lase copii afara. 

Valentina LABLIUC: „Cine garanteaza siguranta copiilor mei.”

Nu am reusit sa gasim proprietarul terenului cu pricina, iar politia nu ne-a raspuns la telefon pentru a comenta situatia.