A plouat cu goluri la Munchen. Jucatorii lui Paris Saint-Germain si-au luat revansa in fata adversarilor de la Bayern, pentru finala pierduta in sezonul precedent din Champions League. Francezii s-au bucurat de succes in prima mansa a sferturilor, dupa un meci de cinci stele, care s-a incheiat cu scorul de 3 la 2 in favoarea parizienilor.

Publicat:08.04.2021, 13:12

Ninsoarea, care a durat pe tot parcursul meciului, nu i-a impiedicat pe fotbalistii lui PSG si Bayern Munchen sa ofere o adevarata batalie a titanilor. Dupa doar trei minute de la fluierul de start, francezii au deschis scorul prin Kylian Mbappe. Peste cateva faze, parizienii si-au dublat avantajul gratie reusitei fundasului Marquinhos. Totusi, bavarezii nu s-au lasat usor invinsi si pe final de prima repriza au marcat prin Eric Maxim Choupo-Moting. In partea a doua a meciului au egalat scorul datorita golului semnat de Thomas Muller. Chiar si asa, PSG si-a dorit cu orice pret sa se razbune pentru infrangerea suferita in finala sezonului precedent din Champions League si a dat lovitura prin acelasi Kylian Mbappe, care a bifat dubla.

Asadar, cu scorul de 3 la 2, parizienii si-au adjudecat victoria in prima mansa din sferturile de finala, la fel ca si jucatorii lui Chelsea. Aristocratii s-au impus cu 2 la 0 in meciul cu FC Porto. Mason Mount si Benjamin Chilwell au facut diferenta de scor pentru londonezi.

Partidele retur ale ambelor batalii vor avea loc pe 13 aprilie.