Arsenal și Manchester City au reușit victorii importante în lupta pentru titlul din Premier League. Tunarii au urcat pe primul loc, dar pot fi detronați astăzi dacă Liverpool va învinge.

Publicat:04.04.2024, 17:34

După remiza înregistrată în etapa precedentă din Premier League, Arsenal și Manchester City nu-și mai permiteau pași greșiți în lupta pentru titlu, iar cele două au obținut victorii categorice în runda cu numărul 31.  Pe Emirates, Arsenal a învins cu 2 la 0 pe Luton Town. Ambele goluri elevii lui Mikel Arteta le-au reușit în prima repriză. Golul căpitanului Odeggard și autogolul lui Hashioka, le-au adus tunarilor toate cele 3 puncte.

Tot aseară, pe Etihad Stadium, Manchester City a făcut spectacol cu Aston Villa, pe care a învins-o cu 4 la 1. Pentru trupa lui Pep Guardiola, Rodri a înscris odată, iar Phil Foden a fost autorul unui hattrick.

Pentru oaspeți golul de onoare l-a reușit Duran. În urma rezultatelor de ieri, Arsenal a urcat provizoriu pe prima poziție în clasament cu 68 de puncte, iar Manchester City are un punct mai puțin. La egalitate cu cetațenii, tot cu 67 de puncte este și FC Liverpool, care poate însă reveni în fotoliul de lider, dacă o învinge astăzi pe Sheffield United.