Arsenal reuseste scorul etapei, 6 la 0, cu West Ham si se tine aproape de primele locuri in campionatul Angliei. Tunarii au egalat-o pe City si sunt la 2 puncte de lidera FC Liverpool. Iar Manchester United a reusit o victorie la limita pe final de meci.

Publicat:12.02.2024, 19:44

Arsenal Londra a invins-o la scor de tenis, 6 la 0, pe West Ham United si a egalat-o la puncte pe Manchester City. Elevii lui Mikel Arteta au marcat de 4 ori in prima repriza, prin Saliba, Saka, Gabriel si Trossard.

Arsenal nu s-a oprit nici in partea secunda, din nou Bukayo Saka si Declan Rice au adus o victorie zdrobitoare pentru londonezi.

In schimb, Manchester United a tremurat pentru victorii in fata celor de la Aston Villa. Hojlund a deschis scorul in minutul 17, dar gazdele au egalat in partea secunda prin Douglas Luiz. Introdus in minutul 73, Scott McTominay a adus victoria pentru diavolii rosii, pe finalul meciului.

Manchester United reuseste a treia victorie la rand, dar inca e departe de ultimul loc ce duce in cupele europene. Diavolii rosii sunt pe pozitia a 6-a, la 5 puncte distanta de Aston Villa.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.