Gruparea Real Sociedad a revenit cu stangul dupa reluarea campionatului de fotbal din Spania. Aseara, regalii au ajuns la a 4-a infrangere consecutiva dupa ce au pierdut duelul contra lui Getafe, scor 1 la 2. Albastrii au obtinut succesul gratie dublei reusite a atacantului Jaime Mata.

Publicat:30.06.2020, 16:58

Eroul lui Getafe din partida contra lui Real Sociedad a fost atacantul Jaime Mata. Spaniolul a deschis scorul duelului in minutul 20 printr-o lovitura de la punctul de var. Iar pe final de meci l-a umilit pe portarul advers. Mata a primit mingea de la coechipierul sau si fara nicio dificultate a trimis balonul printre picioarele goalkeeper-ului.

Totusi, jucatorii lui Getafe nu au reusit sa lase poarta neatinsa si au incasat un gol in timpul reprizei a doua. Mijlocasul ofensiv Adnan Juzaj a trimis balonul in plasa in urma pasei superbe executate de spaniolul Oyarzabal.

Dupa aceasta victorie minima, scor 2 la 1, Getafe a urcat pe pozitia a 5-a din clasamentul campionatului spaniol, in timp ce Sociedad este doar pe locul 7.