Atletico Madrid este pe val in campionatul Spaniei. Aseara, discipolii lui Diego Simeone i-au invins, scor 2 la 0, pe adversarii de la FC Sevilla. Astfel, madrilenii ocupa, in continuare, pozitia de lider in La Liga si au bifat deja a cincea victorie consecutiva.

Publicat:13.01.2021, 19:48

Jucatorii lui Atletico Madrid nu au avut nevoie de mult timp pentru a deschide scorul duelului. Mijlocasul ofensiv, Angel Correa, si-a trecut numele pe lista marcatorilor deja in al 17-lea minut al meciului. Pe finalul timpului regulamentar, elevii lui Diego Simeone si-au dublat avantajul gratie reusitei lui Saul, care a trimis balonul in plasa adversa cu un sut de la linia careului mare.

Datorita acestui rezultat, madrilenii au ajuns la a cincea victorie consecutiva in La Liga, unde ocupa pozitia de lider, cu 41 de puncte la activ. Iar FC Sevilla este pe locul sase, la 11 lungimi distanta. Intr-un alt meci al serii, formatia Granada s-a impus, la fel, cu 2 la 0, in fata rivalilor de la Osasuna. Pentru ros-albi au iesit in evidenta atacantul Charris Suarez si portarul advers, Sergio Herrera, care a semnat un autogol.

Granada ocupa locul sapte in tabela, cu 27 de puncte acumulate, in timp ce Osasuna este pe penultima pozitie, cu doar 15 puncte la activ.