Batalia pentru titlul de campioana a Euroligii de baschet e in toi. Aseara, in unul din cel mai important meci, rusii de la TSKA Moscova s-au lasat usor batuti de nemtii de la Alba Berlin. In timp ce Real Madrid, a plecat cu capul in jos de la Milano, unde a fost invins cu 8 puncte diferenta pe final.

Publicat:17.10.2020, 16:08

Norocul nu a fost de partea rusilor din TSKA in partida de aseara cu nemtii din Berlin. Jocul a mers practic intr-o singura directie, asta dupa ce jucatorii din Alba, au castigat toate cele patru reprize de joc. Astfel, scorul general al intalnirii a fost de 93 la 88.

O infrangere neasteptata aseara a obtinut si Real Madrid in Euroliga de baschet. Madrilenii au primit un dus rece, dupa ce au cedat in meciul contra celor din Milano. Prima parte de joc a fost dominata de galactici, insa, dupa pauza cea mare totul a luat o intorsatura la 180 de grade. Italienii au preluat conducerea impunandu-se pe final, cu scorul general de 78 la 70.

In alte partide, Fenerbahce a cedat la 4 puncte in fata lui Bayern, Olympiakos a smuls o victorie grea acasa cu Maccabi Tel Aviv, in timp ce Baskonia a trecut usor de Khimki.