Bucurestiul se pregateste de un meci important care va avea loc in aceasta seara pe Arena Nationala. Cel mai mare stadion de peste Prut va fi gazda bataliei dintre Atletico Madrid si Chelsea, care se vor intalni in optimile de finala din Champions League. UEFA a decis ca partida sa se dispute in Romania dupa ce autoritatile spaniole nu le-au permis forbalistilor formatiei londoneze sa joace la Madrid, de teama noii tulpini a coronavirusului.

Publicat:23.02.2021, 19:08

Primii care au ajuns in Romania au fost cei de la Atletico. Diego Simeone si jucatorii sai au aterizat la Bucuresti duminica si s-au cazat la hotelul Intercontinental, unde vor petrece urmatoarele 3 nopti. Tot sub comanda lui Simeone, in 2012, madrilenii au venit la Bucuresti pentru finala Europa League impotriva lui Athletic Bilbao. Liderul din La Liga s-a impus atunci cu scorul de 3 la 0.

De cealalta parte, jucatorii lui Chelsea au ajuns abia aseara la Bucuresti, cu numai 24 de ore inaintea partidei din optimile Ligii Campionilor.

Astazi, incepand cu ora 22, Chelsea si Atletico Madrid se vor intalni in Champions League dupa doua prestatii modeste in campionat. Formatia londoneza a obtinut doar un punct pe terenul lui Southampton. De cealalta parte, Atletico a suferit prima infrangere din campionat, pe teren propriu, in actualul sezon. Trupa lui Diego Simeone, aflata pe primul loc in La Liga, a fost invinsa cu 2 la 0 de Levante si va incheia etapa 24 cu un avans de numai 3 puncte fata de pozitia secunda, ocupata de rivala Real Madrid.