Cristiano Ronaldo este de neoprit, chiar daca are aproape 35 de ani. Aseara, portughezul a marcat 4 goluri in poarta Lituaniei, iar echipa sa a obtinut victoria cu scorul de 5 la 1.

Publicat:11.09.2019, 19:36

Marele Cristiano Ronaldo e inca la cel mai inalt nivel. In meciul de ieri, din preliminariile pentru Euro 2020, contra Lituaniei, acesta, de unul singur, a adus victoria echipei sale. 

Cristiano a marcat 4 goluri, iar Portugalia s-a impus cu 5 la 1, urcand pe locul 2 in Grupa B. In fata lusitanilor raman doar ucrainenii. 

Gratie acestor 4 goluri in poarta balticilor, Cristiano a ajuns la 93 de reusite in tricoul selectionatei. Ronaldo este de departe cel mai bun marcator din istoria nationalei portugheze, urmat de Pauleta, care, de-a lungul anilor, a inscris 47 de goluri, cu 46 mai putine decat faimosul sau compatriot. 

De asemena, in lista jucatorilor cu cele mai multe goluri pentru echipele lor nationale, Cristiano, cu 93 de goluri, ocupa treapta a doua, fiind depasit doar de Ali Daei.

Iranianul, retras cu mai mult de 10 ani in urma, are in cont 109 reusite. Dintre fotbalistii, care inca mai joaca, sunt unii care se apropie de performantele lui Ronaldo si Daei. Messi are 68 de goluri pentru Argentina, Neymar 61 pentru Brazilia, iar Edin Dzeko, a marcat nu mai putin de 58 de goluri in tricoul Bosniei si Hertegovinei.