Daca tot salile pentru antrenament sunt inchise, loturile nationale ale Moldovei la lupte libere si greco-romane au decis sa organizeze un cantonament in afara orasului. Sportivii se antreneaza zilnic in aer liber si, neavand la indemana intregul echipament sportiv, se ajuta reciproc, asa cum pot.

Publicat:30.06.2020, 16:56

Lotul national al Moldovei la lupte libere si greco-romane se antreneaza la un centru de pregatire unde nimeni alt cineva nu are acces. Pe langa sportivi, la antrenament mai sunt prezenti doar antrenorii: Mihail Cucul si Roman Dermenji. Luptatorii isi incep pregatirile cu cateva exercitii pentru incalzirea muschilor, dar fiecare are programul sau.  

Daca tot nu au la indemana toate echipamentele sportive necesare pentru un antrenament fizic corespunzator, baietii se ajuta reciproc. Luptatorii se impart in mai multe grupuri si se cara unul pe altul in spate, pe rand.

Iar la final de antrenament, acestia ajung sa se antreneze in perechi si chiar simuleaza o lupta corp la corp la fel ca la o competitie.  

Cantonamentul loturilor nationale a inceput pe 22 iunie si se va desfasura pana pe 10 iulie. In aceasta perioada, sportivii nu au voie sa paraseasca centrul de pregatire.