Dacia Buiucani a obtinut prima sa victorie dupa o serie de doua remize si o infrangere in cadrul Diviziei Nationale. Ieri, aceasta s-a impus cu scorul de 3 la 1, in fata gruparii Zimbru Chisinau, in derby-ul capitalei. In urma acestui rezultat, galben-albastrii se apropie la doua puncte in clasament de Dinamo-Auto, formatie care ieri a dispus de o victorie, scor 2 la 1, in meciul cu FC Floresti.

Publicat:21.11.2020, 15:18

Pana in minutul 25, pentru formatia de pe strada Butucului nu se prevedea niciun pericol. Zimbristii au inceput destul de bine meciul si chiar au deschis primii scorul. Bucuria insa nu a durat mult timp. Pana a iesi la vestiare, oaspetii au redus din diferenta dupa ce au marcat de doua ori in poarta gazdelor. Eroul meciului a fost Cricimari Vadim care a reusit o dubla.

Atacul la poarta galben-verzilor a continuat si in partea secunda a meciului. Jucatorii de la Dacia au profitat de o greseala in aparare comisa de gazde, iar Cravcescu a marcat ultimul gol pentru oaspeti, stabilind si scorul final de 3 la 1.

Tot ieri, parte de un debut cu succes au avut si jucatorii de la Dinamo-Auto. Acestia i-au intampinat pe terenul de acasa pe cei FC Floresti, formatie care nu le-a dat mari batai de cap rutierilor. Dupa 90 de minute de joc, echipa din Tiraspol s-a impus pe final cu 2 la 1.

In urma partidelor de aseara, Zimbru Chisinau in continuare e pe penultima pozitie in clasament in timp ce Dacia Buiucani se afla pe locul 6 la doar doua puncte distanta de Dinamo-Auto.