Dallas Mavericks a completat tabloul semifinalelor Conferinţei de Vest din NBA. A mai rămas o singură necunoscută, deoarece în duelul dintre Orlando și Cleveland, scorul în serie a devenit egal 3 la 3 și e nevoie de un meci decisiv.

Publicat:04.05.2024, 16:01

Dallas Mavericks a câştigat seria, disputată după sistemul cel mai bun din şapte partide, cu scorul general de 4 la 2 în fața celor de la Los Angeles Clippers. Noaptea trecută, pe propriul teren, Mavericks s-a impus cu 114 la 101, în faţa lui Clippers. Vedetele Kyrie Irving şi Luka Doncic au fost artizanii calificării echipei texane, cu 30 şi, respectiv, 28 de puncte.

Așadar, Dallas Mavericks se califică în semifinalele Conferinţei de Vest din liga nord americană de baschet, unde o va întâlni pe Oklahoma City Thunder, cea care a încheiat pe prima poziție în sezonul regulat. Într-un alt duel de noaptea trecută Orlando Magic s-a impus pe teren propriu cu 103 la 96 în faţa lui Cleveland Cavaliers și a restabilit egalitatea la general, scor 3 la 3.

Donovan Mitchell a fost omul meciului, cu 50 de puncte înscrise pentru Cavaliers, dar care nu a adus calificarea echipei sale în faza următoare.

Astfel, mai rămâne o singură necunoscută în play-off-ul NBA, cine va completa careul de ași în Conferința de Est. Meciul cu numărul 7, unul decisiv, dintre Orlando Magic și Cavaliers, este programat mâine cu începere de la ora 20.00, pe terenul celor de la Cleveland.