Dinamo Bucuresti a inregistrat prima victorie din acest an. Dupa trei esecuri consecutive, cainii rosii au produs o mare surpriza, reusind sa invinga campioana in exercitiu din Romania, Farul Constanta.

Publicat:13.02.2024, 17:26

Jucatorii de la Dinamo Bucuresti au venit la Constanta hotarati sa obtina puncte in meciul cu Farul. Cainii rosii au fost mai buni in prima repriza, cand a punctat Darko Velkovski. In debutul actului secund, ultima clasata a facut sah-mat in defensiva adversa, iar Dennis Politic a dublat avantajul clubului din Bucuresti.

Desi Farul a avut mai multe incercari de a reveni in joc, Dinamo a rezistat si s-a impus total neasteptat cu 2 la 0. Astfel, dupa ce a pierdut trei meciuri la rand in campionat de la inceputul anului, formatia antrenata Zeljko Kopic a bifat prima victorie in 2024. Dinamo a  ramas pe ultima pozitie in Superliga Romaniei, dar se afla la egalitate de puncte cu FC Botosani, care a remizat, ieri, cu UTA Arad.  Botosani a fost aproape de succes, insa in minutul 90 UTA a inscris, reusind sa smulga rezultatul de 2 la 2.

Pana la sfarsitul fazei regulate a campionatului Romaniei au mai ramas de jucat cinci etape. Apoi, numarul de puncte al tuturor echipelor va fi injumatatit, primele sase clasate se vor bate pentru titlu in play-off, iar ultimele zece formatii din clasament se vor duela in play-out, incercand sa evite retrogradarea.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.