Echipele rusesti de fotbal raman a fi interzise in competitiile europene organizate de FIFA si UEFA. Inaintea unei reuniuni a comitetului executiv al forului european, oficiali ai Federatiei Ruse de Fotbal au anuntat discutii, in vederea revenirii cluburilor si echipei nationale la turneele internationale.

Publicat:25.01.2023, 18:28

Desi UEFA si-a aratat disponibilitatea unor consultari privind situatia generala a fotbalului rus, in perspectiva incheierii razboiului, forul european a anuntat ca nu exista sanse imediate pentru intoarcerea echipelor rusesti in competitiile europene. 

FIFA si UEFA au suspendat echipele din Rusia de la turneele europene in februarie anul trecut, in urma invaziei Ucrainei si nu sunt semne ca exista cale de intoarcere cat timp razboiul continua. 

Rusia trebuia sa gazduiasca in 2023 finala Supercupei Europei, dar meciul urmeaza sa fie mutat in alta tara. Totodata Rusia a ratat prezenta la Cupa Mondiala din Qatar si are toate sansele sa nu participe nici in preliminariile Euro 2024.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.