Cea mai tare competitie intercluburi din Europa a revenit in aceasta seara, cand au fost programate opt meciuri din faza grupelor. Capul de afis este batalia dintre Paris Saint-Germain si Borussia Dortmund.

Publicat:20.09.2023, 00:05

Arena Parc des Princes din Paris va gazdui un duel de cinci stele. PSG va primi replica vicecampioanei Germaniei, Borussia Dortmund. Ambele echipe au ramas fara mai multi lideri in aceasta vara, insa, cel putin la casele de pariuri, francezii sunt favoriti.

Edin TERZIC, ANTRENOR “BORUSSIA DORTMUND”:„Turneul este foarte important pentru Paris, dar este la fel de important si pentru noi. De aceea vom face tot ce ne sta in putinta pentru a-i invinge.”

PSG si Borussia fac parte dintr-o grupa de foc, avandu-le adversare pe AC Milan si Newcastle, care disputa in aceste momente duelul direct. Expertii considera ca toate cele patru echipe au sanse aproximativ egale de calificare in play-off. Tot astazi, Manchester City isi va incepe cursa de aparare a trofeului din Liga Campionilor, intr-o grupa cu Young Boys, RB Leipzig si Steaua Rosie Belgrad. Cetatenii vor intalni azi acasa clubul din Serbia.  

Pep GUARDIOLA, ANTRENOR “MANCHESTER CITY”:„Incepem fiecare sezon al competitiei, din primul meci, cu scopul de a castiga. Primul scop este calificarea din grupe, iar apoi castigarea Ligii Campionilor. Nimic nu s-a schimbat fata de anul trecut, cand am castigat.”

Amatorii fotbalului vor avea ocazia sa urmareasca in aceasta seara duelurile FC Barcelona – Royal Antwerp si Shakhtar Donetsk – FC Porto din grupa H, dar si confruntarile Lazio Roma – Atletico Madrid si Feyenoord – Celtic, din grupa E. Maine vor avea loc alte opt confruntari din primul tur al fazei grupelor Champions League.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.