Emotii mari inainte de marele turneu Eagles Next Level, desfasurat la Chisinau. Nerabdatori sa iasa in octagon, sportivii s-au duelat din priviri. Unii au venit cu daruri pentru adversari, iar altii au sarit la bataie.

Publicat:14.02.2020, 18:34

Adrian SAU, REPORTER PRO TV: “Sportivii care participa la competitia de lupta isi vor intalni fata in fata adversarii. Dupa ce trec de cantar, acestia se infrunta din priviri. Fiecare isi arata curajul, cu scopul de a baga frica in rivali.”

Spiritele incinse nu au lipsit de la traditionalul duel al privirilor. Unele sportive au decis sa nu mai astepte pana sa iasa in ring si au inceput lupta chiar acolo.

Una dintre cele mai asteptate lupte ale galei va fi cea dintre ucraineanul, Oleg Panchenko si compatriotul nostru, Petru Buzdugan. Moldoveanul va avea parte de un super-duel si are toate sansele sa obtina a doua centura de campion in doua categorii de greutate.

Petru BUZDUGAN, LUPTATOR: “Asta-i lupta, asta-i sport. Poate sa fie o lovitura si sa se termine totul. Insa eu cred ca am lucrat mai mult si am dorinta mai mare si caracter mai mare. Cine are caracter mai mare acela o sa castige.”

La categoria de 70 de kilograme, pentru centura vor lupta Valeriu Mircea si Martun Mezhlumyan, din Armenia. Iar Mihail Sirbu vrea sa-si ia revansa in fata lui Bogdan Barbu, meciul fiind disputat la categoria de 62 de kilograme. La duelul privirilor, moldoveanul a incercat sa-l convinga pe roman sa-i ofere centura in schimbul unei bomboane.

Dorin DAMIR, PRESEDINTELE ASOCIATIEI FEA: “Mihai Sarbu asteapta de acum doi ani aceasta revansa pentru centura. Cred ca va fi o lupta pe viata si pe moarte.”

In total, spectatorii vor avea parte de 16 lupte incendiare la turneul Eagles Next Level. Show-ul va fi format din trei parti, iar competitia se va desfasura la Futsal Arena FMF din Ciorescu.