FCSB a invins-o dramatic ieri pe Politehnica Iasi cu de 2 la 1, intr-un meci din etapa a 19-a a Ligii intai. Vicecampioana a avut emotii mari, dar moldovenii au rezistat eroic, pana in prelungiri, cand a fost inscris golul victoriei.

Publicat:04.12.2019, 20:40

Desi partida a inceput dominata de oaspeti, iesenii au fost cei care au deschis scorul. Platini, pozitionat excelent in banda dreapta, a patruns si a centrat perfect pentru Andrei Cristea, care a deschis scorul cu o lovitura de cap.

Gruparea din Bucuresti a replicat imediat. Florin Tanase a avut o mare ocazie, insa mingea a lovit bara transversala. Tot Tanase a reusit sa egaleze dupa prima jumatate de ora de joc, transformand un penalty si stabilind scorul de 1 la 1.

In continuare am avut parte de un meci agreabil, cu sanse la ambele porti. Goalkeeperul Denis Rusu s-a remarcat cu o interventie excelenta. Insa, bucuria iesenilor a dispărut complet pe finalul meciului. Dennis Man a inscris golul victoriei in al doilea minut de prelungiri si a adus echipei sale trei puncte extrem de importante in lupta pentru titlu.  

Cu aceasta victorie FCSB urca pe locul 6 in Liga 1, la cinci puncte in spatele liderului CFR Cluj.