Fenomenul Super Bowl a fost, ca intotdeauna, nu doar despre sport. Cel mai tare meci al anului a atras numeroase superstaruri in tribune si a insemnat zeci de milioane de dolari cheltuiti pe publicitate. In pauza duelului, fanii s-au delectat cu spectacolul muzical asigurat de Usher.

Publicat:12.02.2024, 19:23

Artistii au luat locul jucatorilor in pauza muzicala a Super Bowl, care se bucura de o audienta la fel de mare ca si cea a meciului propriu-zis. Capul de afis al show-ului a fost castigatorul a opt premii Grammy, Usher, care a interpretat cele mai tari hituri ale sale, avand alaturi zeci de dansatori.

Pe scena au mai urcat solisti renumiti precum Alicia Keys, Andra Day si Post Malone, care a interpretat piesa “America the Beautiful”.

Spectacolul de pe arena Allegiant din Las Vegas a fost urmarit de aproximativ 65 de mii de spectatori. In tribune au fost surprinse numeroase staruri din diferite domenii. Pe langa Taylor Swift, care a venit sa-l sustina pe Travis Kelce, Elon Musk, Justin Bieber, Paul Rudd, LeBron James, Lady Gaga, Beyonce sau Jay-Z sunt doar cateva dintre personalitatile, care au vazut finala de pe cele mai bune locuri. Show-ul nu a putut trece fara traditionalele filmulete publicitare, care au adus numere exorbitante, la capitolul incasari.

In 2024, cel putin 50 de companii au publicat reclame, fiind difuzate si trailer-uri ale diferitor filme noi, ca Deadpool 3. Pretul pentru un spot de 30 de secunde a fost de circa sapte milioane de dolari. Se estimeaza ca au fost incasate peste 600 de milioane de dolari doar de pe urma publicitatii. Vedete ca Arnold Schwarzenegger si Leo Messi au fost protagonisti ai spoturilor, fotbalistul argentinian primind circa 14 milioane de dolari, pentru ca s-a filmat pentru un renumit producator de bere.

Reprezentantii ligii profesioniste de fotbal american s-au asteptat sa stabileasca audiente record la Super Bowl 2024, estimand circa 150 de milioane de telespectatori. Pretul biletelor la cel mai important eveniment sportiv al anului in SUA a variat intre 7 mii si 23 de mii de dolari.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.