Formatia Atletico Madrid pierde puncte importante in dueluri cu echipele din a doua parte a clasamentului. Aseara, trupa lui Diego Simeone a incheiat partida cu Celta Vigo la egal, scor 1 la 1. Iar intr-un alt meci, Valencia a castigat cu o diferenta minima duelul cu Real Valladolid.

Publicat:08.07.2020, 18:04

Odata ce a fost dat fluierul de start, atacantul Alvaro Morata a deschis scorul in duelul dintre Atletico Madrid si Celta Vigo. Spaniolul legitimat la formatia condusa de Diego Simeone a finalizat fara nicio dificultate pasa expediata de Angel Correa. In repriza secunda, a venit randul jucatorilor celisti sa inscrie un gol. Mijlocasul Fran Beltran a trimis superb balonul in plasa dupa centrarea lui Mendez.

Dupa aceasta remiza, Atletico este pe locul al 3-lea din tabela si are o diferenta de 3 puncte fata de echipa de pe treapta inferioara, FC Sevilla. Iar gruparea Celta Vigo este abia pe pozitia a 15-a. Intr-un alt meci, Valencia a obtinut o victorie minima, scor 2 la 1, contra jucatorilor de la Real Valladolid. Succesul liliecilor a venit datorita golurilor marcate de Maximiliano Gomez si Kang-in Lee.

Gratie acestui succes, Valencia a ajuns pe locul 8 in clasamentul campionatului spaniol, in timp ce Valladolid este doar pe pozitia cu numarul 13.