Formatia Sheriff Tiraspol continua sa fie invincibila in Divizia Nationala. Ieri, viespile au obtinut o noua victorie la Tighina, acolo unde s-au impus la limita, scor 1 la 0, in fata nou promovatei FC Floresti. Acelasi scor a fost inregistrat si in partida dintre Petrocub Hancesti si Sfantul Gheorghe Suruceni.

Publicat:02.08.2020, 16:25

Nou-promovata in cadrul Diviziei Nationale, FC Floresti a fost un adversar pe masura ieri, celor de la Tiraspol. Pana a se marca primul gol, din minutul 62 cele doua grupari au jucat cu ocazii uriase. Astfel, la un moment dat, posesia ambelor formatii practic era la egalitate. Insa, dupa revenirea de la vestiare, Campioana Moldovei a pus punct motivatiei rivalilor dupa ce Abang a sutat perfect in poarta.

Acelasi rezultat de 1 la 0 s-a inregistrat si in partida dintre Petrocub Hancesti si Sfantul Gheorghe Suruceni. Formatia lui Lilian Popescu si-a trecut cele trei puncte in cont dupa ce Ambros a trimis mingea in plasa.

In urma acestui rezultat, situatia in clasamentul Diviziei Nationale ramane esential neschimbata. Sheriff in continuare se bucura de postura de lider, in timp ce FC Floresti e pe penultimul loc cu doar 4 puncte. Petrocub e pe pozitia a 2-a, iar Sfantii sunt pe trei la doar 4 puncte diferenta.