Fotbalistii lui Inter Milano nu au rivali in actualul sezon din Seria A. Discipolii lui Antonio Conte s-au impus cu 2 la 1 in partida contra celor de la Sassuolo si, astfel, au ajuns la o serie de 10 victorii consecutive in campionatul Italiei, unde ocupa prima pozitie.

Publicat:08.04.2021, 12:47

Romelu Lukaku a avut nevoie de doar 10 minute de joc pentru a debloca tabela de scor in favoarea lui Inter Milano. Atacantul belgian a finalizat, cu capul, centrarea executata de Ashley Young. In repriza secunda, Lukaku a oferit deja o pasa decisiva coechipierului sau, Lautaro Martinez, care si-a trecut numele pe lista marcatorilor cu un sut din interiorului careului.

Totusi, elevii lui Antonio Conte nu au reusit sa-si lase poarta neatinsa si au incasat un gol pe final de meci. Asadar, Inter are 10 victorii la rand in Seria A si ocupa pozitia de lider, avand un avans de 11 puncte fata de echipa de pe locul secund, AC Milan, si de 12 puncte fata de gruparea de pe pozitia a treia, Juventus Torino, care s-a impus cu 2 la 1 in duelul cu Napoli. Cristiano Ronaldo si Paulo Dybala au iesit la rampa pentru Batrana Doamna, iar Lorenzo Insigne a marcat pentru echipa de pe locul cinci in campionatul Italiei.