Fundasul nationalei Moldovei, Veaceslav Posmac, are un start de an senzational in liga a doua a Turciei. Posmac a reusit un nou gol aseara si a ajuns la 3 reusite in ultimele 4 partide.

Publicat:12.02.2024, 19:35

Veaceslav Posmac a marcat pentru echipa sa, Boluspor, in minutul 32 al partidei in fata rivalilor de la Kocaelispor. Fundasul nationalei noastre a inscris si a egalat situatia pe tabela de marcaj, 1 la 1 fiind si scorul final al partidei. 

Boluspor are acum o serie de 5 meciuri in care nu a pierdut si asta se datoreaza in mare parte aparatorului nostru. In varsta de 33 de ani, Veaceslav Posmac are un debut de an fabulos, cu 3 goluri si 2 pase decisive in cele 5 meciuri disputate in campionat.

Ba mai mult, in 3 din cele 5 partide, Veaceslav Posmac a fost declarat jucatorul meciului, obtinand cea mai mare nota. In acest sezon jucatorul moldovean a marcat 4 goluri pentru Boluspor si este golgheterul echipei. Formatia sa este pe locul 8 in liga a doua a Turciei.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.